HomeGeen categorieVROEGER WAS ALLES BETER

Reacties

VROEGER WAS ALLES BETER — 1 reactie

  1. Vroeger was inderdaad alles beter, want toen kon je nog chemicaliën kopen. Tegenwoordig staat bijna alles op verbodslijsten en kun je een bezoekje van de geheime dienst verwachten als je bepaalde stoffen bestelt – want wat zou een gewone burger daarmee moeten?

    In de toekomst zullen we zien dat ditzelfde ook gaat gebeuren met electronica. Waarom zouden burgers met electronicacomponenten dingen moeten kunnen maken? Dat geeft de overheid alleen maar hoofdbrekens hoe de controle moet worden behouden. En de beste bezuiniging is gewoon alles verbieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate